To je to što me zanima!

Odlagali pepeo u plastičnu posudu pa se zapalilo krovište

U petak oko 12 sati u Bilju kod Osijeka buknulo je krovište obiteljske kuće. Vatrogasci iz JVP Osijek i DVD-a Bilja izašli su na intervenciju te su ugasili požar
Vidi originalni članak

Vidio sam da se iz susjedova krova počelo dimiti. Shvatio sam da dim ne dolazi iz dimnjaka, već da se zapalilo krovište. Odmah sam nazvao vatrogasce i obavijestio susjeda da mu gori krov, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u petak oko 12 sati u Bilju kod Osijeka fotografirao intervenciju vatrogasaca.

DVD Bilje zaprimilo je dojavu o požaru kuće u Ulici Š. Petefija u petak oko 12 sati. Izašli su na intervenciju te kad su došli na mjesto požara utvrdili su da gori krovište kuće. U pomoć su im pristigli i vatrogasci iz JVP Osijek. Za par minuta vatra je ugašena. Nitko nije ozlijeđen. Do požara je došlo zbog odlaganja pepela u plastičnu kantu koja se zapalila. U požaru je nastala manja materijalna šteta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tatamlata 05.03.2012.

    Mozda su dimili kobase ;)

  • veron 04.03.2012.

    nije mi jasni zašto su taj pepeo odnijeli na krov? ? Kad su na selu,zašto nisu bacili u vrt da se riješe nametnika kada posiju mrkvu i ostale sitnice.

  • karanac 03.03.2012.

    ma ovo nije istina, i to još na krovu. kakvih ovi problema imaju u životu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare