To je to što me zanima!

Okrenuo se na krov pa izašao iz auta govoreći: 'Nisam pijan'

Muškarac (41) vozio se kraj gradske plaže u Omišu. Očevici kažu da je polako ušao u zavoj i završio na krovu. Policija tvrdi da je uzrok nesreće prevelika brzina
Vidi originalni članak

Vozač Renault Megana, G.J. (41) iz Podstrane okrenuo je u srijedu oko 11.30 sati automobil na krov u Omišu nedaleko od gradske plaže. Policija pretpostavlja da je uzrok nesreće brzina neprilagođena uvjetima na cesti. Očevidac iz obližnjeg kafića se međutim ne slaže s tom dijagnozom. 

- Čovjek je ušao u zavoj s 30 kilometara na sat. Odjednom ga je bacilo na suprotni kolnik i poletio je u zrak kao da ga je vjetar podignuo od tla - kaže Omišanin. Nakon što je prednjim kolom udario u trotoar, stoji u policijskom izvješću, popeo se na njega udario u stablo i okrenuo se na krov. 

- Sreća da mu se stablo ispriječilo na putu, inače bi završio u štekatu gdje je sjedilo dvadesetak ljudi - pričaju očevici. Čovjek se izvukao iz auta neozlijeđen uzvikujući: "Nisam pijan! Stvarno ne znam kako se ovo dogodilo!" 

Policija je potvrdila da nije ni primirisao alkohol. Očevici se slažu da je u pitanju dosta čudna nesreća.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tatamlata 02.10.2011.

    Kad to ocevici iz birtije kazu onda mora da je to tako. Vjerojatno je auto vozio polaaako ali mu je podletjela brzokretajuca cesta i mozebit zavoj.

  • Raziel CRO 30.09.2011.

    Pa naravno da je kriv vozač.Vozim aute 25 godina i radio sam svašta sa njima.Ali još nisam uspio okrenuti auto na krov....

  • el bandi 30.09.2011.

    policija mora izac na ocevid i to je odma u startu 1000 kuna uvjek je kriv vozac po njihovim..ma sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare