To je to što me zanima!

Osobni rekord: Ulovio je gofa od 1,5 metara teško 45 kila

Zoran Stanojković je oborio osobni rekord u pecanju riba kada je jučer oko šest popodne u mjestu Vinjerac podvodnom puškom ulovio grdosiju tešku 45kg.
Vidi originalni članak

Molio sam Boga da se odmah spusti, nisam mogao vjerovati da sam ugledao toliko velikog gofa. Pogodio sam ga iz prve, na sreću bilo je vrlo jednostavno - rekao nam je Zoran, Riječanin, kojemu je ribolov veliki hobi. Zoran je kao i svakog dana ljetovanja otišao s podvodnom puškom na ribolov i Vinjercu, podvelebitskom mjestu. Nije očekivao da će naići na takvu ribu. Ugledao ju je na oko 10 metara dubine i prilično blizu obale, na 7 do 8 metara.

- Svi smo jako ponosni, slavili smo cijelu noć, ovo je nevjerojatno. Mislim da je to čak najveći gof koji je ulovljen u Jadranu- uzbuđeno je rekao Zoranov šogor koji je snimio fotografiju.Gof kapitalac završit će na gradelama. Ovu prvoklasnu ribu za kilogram plaćaju 400 do 500 kuna po kilogramu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • robinsendi 04.01.2013.

    ...samo u Vinjercu....

  • MAX 2010 29.07.2012.

    na tržnici u Crikvi lani je bio od 50kg a i nekoliko manjih od 40-ak kg. Zubatac od 5-6 kg istrgne pušku iz ruke a njemu je gof od 45 -legao i drijemao- doista rijetko i rjeđe.To usmrtiti s puškom otprilike je isto kao ošamariti bizona-vilicom, a on sam ode na ražanj. RIPLY

  • tttinkyyy 29.07.2012.

    ovo je najfinija riba sa gradela...svaka čast :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare