To je to što me zanima!

Ostao 'ukopan' u pijesku pa mu redar htio naplatiti kaznu

Radovi na prilazu vukovarskoj tržnici su umalo koštali vozača dostavnog kamiona kazne. Zapeo je s kamionom u pijesku, a komunalni redar mu je htio naplatiti kaznu
Vidi originalni članak

Vozač dostavnog kamiona obavio je posao, te je krenuo sa prilaza vukovarskoj tržnici u četvrtak ujutro. No, zapeo je u pijesku.

- Bio sam u blizini kad sam vidio kamion koji je propao u pijesak. Okupila se i masa ljudi koji su pokušali dati savjet za izvlačenje toga vozila. Najprije sam mu ja nastojao pomoći svojim vozilom ali je vozač toliko zapao u taj pijesak da mu nisam uspio pomoći - kazao nam je čitatelj koji je snimio kamion.

Vozač kamiona je čak otišao na obližnje gradilište zamoliti za pomoć jednog bageristu na što mu je ovaj odgovorio "Ne smijem ulaziti u tu zonu da ne nanesem blato sa gradilišta koje cu sam morati počistiti".

Pa zar je nekakvo blato bitnije od pomoći jednom čovjeku? - pita se ogorčeno čitatelj.

- Došao je i komunalni redar i htio naplatiti kaznu vozaču kamion jer nije maknuo vozilo pošto je isteklo vrijeme za dostavu. Nakon par sati natezanja da se netko sa većim kamionima smiluje i pomogne vozaču napokon je naišao jedan 'mikser' i izvukao taj kamion. Čak je komunalni redar naredio vozaču upalog kamiona da zatrpa rupe nastale od njegovog "propadanja".Valjda je želio pokazati tko je glavni - razočarano dodaje čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • usoporip 05.02.2013.

    a možda vozač nije imao dopuštenje za prolaz pješačkom zonom? kao i većina drugih dostavnih vozila, a i možda je pristup za dostavu osiguran sa strane tržnice?

  • Švejk 02.02.2013.

    KOja je registracija kamiona upalog u pijesak.?

  • rezucka 01.02.2013.

    ajde čitatelju koji si slikao i pisao,daj nam reci s kime bi ti pomogao izvuči kamion,sigurno nisi imao kamion i ti inače bi ga povukao,ali s osobnim

Komentiraj...
Vidi sve komentare