To je to što me zanima!

Pag: Vozača iznenadio led, automobil je 'sparkirao' u more

Nedaleko od centra grada Paga automobil je sletio u plićak. Vozač je sam izašao iz auta i ostavio ga. Nekoliko sati kasnije automobil je izvukla vučna služba
Vidi originalni članak

Opel Corsa sletjela je u more na predjelu Lokunja, blizu centra grada Paga. Vozač je brzo izašao iz auta i otišao, kazao je čitatelj koji je u nedjelju rano ujutro, prije sedam sati snimio fotografiju. 

- Bilo je leda na cesti, pa je možda izgubio kontrolu. Vozio je prema Novalji i vjerojatno je od tamo jer ima registracijsku tablicu GS, kao na tom dijelu otoka Paga. Vučna služba i policija došli su oko 10.30 sati, no vozač se više nije pojavio - dodao je čitatelj. 

I kraj Vrgorca je automobil završio u vodi.

- Pokušao je proći preko poplavljenog polja, no nije uspio. Mercedes linije 124 ostao je zaglavljen u vodi. Vozač je izašao, a voda mu je bila do pasa. Vatrogasci su ga pokušavali izvući, no nisu uspjeli. Vjerojatno će ga pokušat izvući kad padne vodostaj - kazao je čitatelj koji je u nedjelju oko 11 sati snimio fotografiju kod mjesta Orah, dva kilometra od Vrgorca. Dodao je da je automobil u vodi ostao i u ponedjeljak, a da ga ne pokušavaju izvlačiti jer jako puše bura. 

- Pokušali smo izvući Mercedes, no nismo uspjeli. Mučili smo se oko 90 minuta, a budući da nisu ugroženi životi, odustali smo. Nismo htjeli ugroziti sebe i tehniku. Auto je bio oko 100 metara daleko od ruba vode. Uspjeli smo ga zakvačiti sajlom, no ukopao se u blato, pa ga vitlo nije uspjelo povući. Izvlačenje je prezahtjevno za nas i trebala bi pomoć ronilaca koji bi auto pridržavali i usmjeravali pri izvlačenju. Tim poljem inače vodi cesta, no nema oznaka da je zatvorena. Auto je BiH registracije, pa vjerojatno nije znao da cesta poplavi poslije jače kiše - kazali su vatrogasci DVD-a Vrgorac. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ćelavo 15.12.2012.

    sad auto na buru i suh je za par dana

  • ćelavo 15.12.2012.

    kanite se gramatike, "majstor" živi uz more pa sigurno ima ZIMSKE gume, ha ha , a ljetne gume na ledu su ČUDO, provjereno!!!!!!!! pomoglo bi mu da ima " 4 ljetne gume sa lancima za pogonske kotače u prtljažniku"(ZOSPC)

  • reley 11.12.2012.

    Ma nije bitna gramatika. Bitno je da su mu sicevi bili mokri i po ovoj hladnoći prilićno je nelagodno sjediti na mokrome. Mi muški možemo dobiti kronićnu sporu pokretljivost muških spolnih stanica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare