To je to što me zanima!

Parkirali aute kod bolnice pa su ih 'zarobili' rampa i stupići

U samo dva sata radnici su rampom i stupićima zagradili tridesetak automobila čijim vozačima ni na koji način nije bilo naznačeno da je parkiranje zabranjeno
Vidi originalni članak

Riječani koji su u srijedu išli u riječku bolnicu u centru grada i našli mjesto za parkiranje na novom parkiralištu, neugodno su se iznenadili nekoliko sati poslije.

- Mi smo došli oko podneva, i nakon dva sata kada smo obavili sve u bolnici vratili smo se do auta i vidjeli da ne možemo nikamo, sa strane gdje smo ušli postavljeni su stupići, a s druge gdje je bio izlaz, rampa – ispričao nam je Novica Lepir iz Rijeke. 

U samo dva sata radnici su zagradili tridesetak automobila čijim vozačima ni na koji način nije bilo naznačeno da je parkiranje zabranjeno. Po riječima čitatelja, vidjelo se da je parking nov i da još  nije u funkciji, vidjeli su i da je postojao lanac koji je bio spušten na zemlju, na njegovom mjestu u roku dva sata niknuli su stupići. 

- Nazvali smo Rijeka promet, oni su nam rekli da nisu nadležni za to parkiralište, da su to radili serviseri iz kooperantske firme, a njih jednostavno nije bilo briga za ljude – priča Lepir. 

Iz Rijeka prometa poslali su svoje zaposlenike koji su dignuli rampu i pustili okupljene zarobljene vozače, te se zbog nekih automobila čijih vozača nije bilo ostali još i dulje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Aranka 09.11.2012.

    A poveselili se kako su blizu bolnice našli prazan parking, besplatno... E nema toga!

  • andrea1 31.10.2012.

    Eto...dokaz da sve što uđe mora kad tad i izaći :))))

  • pustertal 30.10.2012.

    i onda će neko reći da naši radnici nisu dobri i brzi,u samo dva sata napravili čuda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare