To je to što me zanima!

Parkirali su dva pauka nasred nogostupa i odšetali do kafića

Radnici Zagrebparkinga u četvrtak ujutro odlučili su uzeti pauzu. Vozila su ostavili u Hondlovoj ulici u Zagrebu i otišli do obližnjeg kafića. Vratili su se nakon 15 minuta
Vidi originalni članak

Svakodnevno nam dižu aute i naplaćuju visoke kazne, kako ih onda nije sram ostaviti dva pauka nasred nogostupa. Da stvar bude još gora, njih četvorica su odšetala do obližnjeg kafića, rekao nam je naš čitatelj koji je u četvrtak oko 7.30 sve fotografirao u Hondlovoj ulici u Zagrebu.

- Njih nije bilo 15-ak minuta. Kad netko od građana ostavi  auto na samo par minut odmah nam 'dignu' vozilo i odvezu ga - dodao je čitatelj. Tvrdi kako bi djelatnici Zagrebparkinga trebali biti uzor građanima u parkiranju. Direktor Zagrebparkinga Robert Mišeta složio se da je njihovo ponašanje nedopustivo.

- Svojim postupkom kršili su radnu disciplinu, jer se zna točno u koje vrijeme je dozvoljeno uzeti pauzu. Oni koji su to napravili morati će snositi sankcije. I svakako ne bi smjeli ostaviti vozilo tako da pješaci ne mogu prolaziti nogostupom - rekao nam je Mišeta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mellifera196666 26.02.2011.

    e,to je državna službica,tko im kaj može?

  • madnes 26.02.2011.

    a kao da oni koji voze te kamione su inteligente sorte, pa zati o rade tamo gdje rade treba ih stavit da čiste wc-e, oni su 90% alkosi za cugu i rade

  • tototo 25.02.2011.

    nek ljdui piju kavu ljubomorni papci trebate vise vlast kritizirat besposlićari gledajte svoja posla!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare