To je to što me zanima!

Parkirao je auto nasred ceste ispred semafora pa je otišao

Vozač u 20-im godinama u petak popodne je u Splitu u Vukovarskoj ulici stao starom Kijom, upalio je sva četiri žmigavca i otišao. Vratio se nakon 45 minuta 
Vidi originalni članak

Sjedio sam prijateljima u kafiću,. taj se mladić vratio nakon 45 minuta, rekao nam je čitatelj kojj je u Splitu u petak popodne snimio fotografiju. Naime, čitatelj kaže da je mladi vozač, u 20-im godinama, stao na kolniku Vukovarske ispred semafora. 

- Upalio je sva četiri žmigavca i otišao. Ljudi su ga obilazili vozilima, trubili, psoavli. No, nitko nije nazvao policiju. On se vratio nakon 45 minuta i otišao dalje - kaže čitatelj. U Zakonu o sigurnosti prometa na cestama stoji da bi za ovaj prekršaj policija kaznila sa 300 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lakixx 08.12.2010.

    Šta ste se raskokodakali ? možda se čovjeku pokvario auto, a naišo glupan i sliko ga pa da zaradi.

  • andraš 06.12.2010.

    Čekajte malo... A što je vama čudno u cijeloj toj priči???? Pa po Osijeku je to svakodnevica. I da zoveš policiju, neće mu ništa. Ja sam osobno zvao policiju kada je lik parkirao ispred znaka "zabranjeno parkiranje i zaustavljanje". Policija je došla ten nakon 25 minuta, naravno lika više nije bilo. Županijska ulica u Osijeku je svaki dan osim nedjelje prepuna automobila koji stoje parkirani nasred traka. Ako im policija neće ništa, šta mi možemo? Zapalit im auto pa gulit u zatvoru....

  • eurodiesel 05.12.2010.

    Takvim likovima treba spalit automobil..ili dobro izgrebat ekserima!! Primitivus Balkanikus....takve bi prešo..a ne samo paukom dizo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare