To je to što me zanima!

Parkirao Porsche Carreru na invalidsko mjesto i odšetao

Na autu nije bilo invalidske naljepnice, ali je vozač, star oko 35 godina, parkirao na invalidsko mjesto u Medulinu u srijedu, te se lagano prošetao do obližnjeg kafića
Vidi originalni članak

Išao sam u kupnju u srijedu oko 13.30. Na parkiralištu trgovačkog centra u Medulinu za oko mi je zapeo vozač skupog Porsche Carrere. Parkirao je na invalidsko mjesto, izašao i prošetao se do kafića. Na autu nije imao invalidsku naljepnicu niti je on odavao da ima bilo kakve tjelesne nedostatke, rekao nam čitatelj zgrožen bahatošću vozača. Nakon kupnje, vidio je da vozač izlazi.

- Otišao je kad i ja, nakon pola sata - rekao je čitatelj. Inače, Porsche Carrera GT, poput auta kojeg je snimio vozač  prodaju i po 420.000 kuna, rabljenog.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Samir1 12.03.2013.

    Dobar dan dobri ljudi. Auto je u vlasništvu,sasvim normalnog čovjeka. To što vjeruje ljudima,pa im posudi auto,je isto njegov problem,al bi bilo lijepo da kad vam neko,da nešto na korištenje,da vi kao korisnik tuđe stvari,vodite računa,gdje ju ostavljate. Ponavljam,auto je posudio liku,te garantiram,da ga on nikad ne bi parkirao na to mjesto.

  • Mario Krajinović 05.03.2013.

    Vi koji serete po njemu ste jos veci invalidi samo ste ljubomorni nije da podrzavam njegovo ponasanje , ali prezirem vase vise nego njegovo ...

  • IvanMartić 01.03.2013.

    ovo je najteži oblik invalidnosti! takozvani invalid u mozak! prilikom istraživanja lubanje nađena je ogromna količina samoljublja, egoizma i despotizma, vlasnici takvih lubanja imaju nedefiniranu moždanu aktivnost najsličniju i najpribližniju fenomenu "Chuck Norris"! Istraživanje ovog medicinskog fenomena je zabranjeno u Hrvatskoj, tako da se u skorije vrijeme nažalost moramo navikavati na sve češću i brojniju skupinu sa navedenim simptomima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare