To je to što me zanima!

Pašman: Umjesto klupice na stanici čekaju bus u trosjedu

Stari trosjed postavljen je na cigle i nasloljen na zid autobusne stanice koja nema klupu. Tako stoji već nekoliko dana. Nitko ga ne dira niti pokušava skloniti s postaje
Vidi originalni članak

Djeluje mi kao intervencija u prostoru, kao kritika uređenja otoka, odnosno brige vlasti za otočane koji putuju autobusom. Ako su već napravili stanicu, mogli su ljudima i neku klupicu postaviti, rekao nam je čitatelj 24sata koji nam je poslao fotografiju trosjeda postavljenog na autobusnoj postaji na Pašmanu. Prolazio je motociklom otokom pa je na autobusnoj postavio vidio stari trosjed. 

- Netko ga je mogao baciti bilo gdje, pa zato vjerujem da je taj građanin htio kritizirati stanje autobusnih postaja. Postavljen je s prednje strane na cigle a zadnji dio naslonjen je na zid, što mi govori da je nesiguran za sjediti, kao i život na otoku - smatra čitatelj. Trosjed stoji danima i nitko ga ne dira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 02.10.2013.

    to smo postavili ja i moje drustvo jer je općina kazala da ta svaka stanica košta 150000kn!!!!!hahahahhaha

  • tosanja 02.10.2013.

    a bar je bija udobniji nego ova ploča što su je sa stavili,i molin vas da ne kritizirate bezveze život na otoku,pogotovo na Pašmanu, ako nika niste tamo bili ;)

  • tajnamoja 17.05.2012.

    Sve u redu, ne vidim ništa čudno. Ako grad nema za pošteno stajalište, ima starijih ljudi koji ne mogu stajati, netko se dosjetio i donio kauč.

Komentiraj...
Vidi sve komentare