To je to što me zanima!

Pijan je bježao policiji pa se Fiat Puntom zabio u znak

Pijani vozač (30) bez položenog vozačkog ispita u Fiat Puntu nije se zaustavio policajcima u petak oko 2 sata u zagrebačkom naselju Utrine. Pobjegao im je...
Vidi originalni članak

Vozač Fiat Punta pokušao je pobjeći policiji koja ga je slijedila pod rotirkama. Ganjali su se Avenijom Dubrovnik od rotora do Utrina, gdje je mladić skretao u naselje velikom brzinom. Završio je udarcem u prometni znak. Okružila su ga troja policijska vozila. Ubrzo je došla i Hitna pomoć. U vozilu su bili vozač kojeg je policija zadržala i suvozač. rekao nam je čitatelj 24sata koji je u petak oko 2 sata u zagrebačkom  naselju Utrine snimio fotografije. U Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su potjeru za vozačem i prometnu nesreću.

- M.Ž. (30) pijan je bez položenog vozačkog ispita vozio Fiat Punto kojeg je istekla prometna. Nije se zaustavio policajcima već je kroz dva semafora prošao na crveno svjetlo. Pri skretanju u Šišićevu zbog brzine je izgubio nadzor nad vozilom, naletio je rubni kamen pješačkog otoka pa je udario u metalni nosač prometnih znakova - rekli su u policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • reley 08.05.2011.

    Bravo za policiju iz Utrina. Znaći da rade.Kod mene u mom kvartu mogao bi se voziti jako dugo a da ga nitko ne primjeti.Imamo i mi takvih.

  • gdejepecat 08.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cerat_1 07.05.2011.

    i sad ce on dobit kaznu od par tisuca kuna i to je to i sutra opet pije i vozi bez vozacke. Kaj da se u nekog sudario da je neko nastradao? treba mu lupit kaznu novcanu i zatvorsku, zatvorsku kaznu bi trebalo određivat kao da je nekoga pokusao ubiti plus bjezanje policiji plus voznja bez vozacke te voznja sa neregistriranim autom, ali ne ga zatvorit u zatvor nego mu nac posao i tjerat ga da radi uzet mu sve novce osim novaca koji su mu potrebni za zivot pa nakon 10 god kad vrati dug da vidim dali ce sjest opet u auto. Ali kod nas je zakon neznam 2000kn kazne i to je to pa zato se to i događa jeftinije je platit kaznu neg polozit vozacki

Komentiraj...
Vidi sve komentare