To je to što me zanima!

Pijan traktorom razbio ogradu jer mu nisu dali piće na dug

Muškarac (57) pio je pivu u kafiću u Ulici Matije Gupca u Ilači u utorak oko 18.10 sati. Htio je popiti piće na dug, no vlasnik kafića to nije dopustio i istjerao ga van
Vidi originalni članak

Prolazila sam pokraj kafića. Vidjela sam da je terasa kafića uništena. Od gostiju kafića sam saznala da je pijani muškarac traktorom razbio ogradu jer mu nisu dali piće na dug. Nezadovoljan tom odlukom, muškarac je izašao van te se traktorom namjerno zabijao u ogradu kafića dok ju nije strgao, rekla nam je Mirna Baličević, koja je u utorak oko 18.10 sati u Ilači u Ulici Matije Gupca fotografirala uništenu terasu kafića.

Iz Policijske uprave vukovarske - srijemske izvijestili su kako je pijani muškarac (57) s 2 promila u krvi traktorom oštetio terasu kafića u Ilači, u Ulici Matije Gupca u Ilači. Traktorom je savio metalne stupove terase i polomio drveni pod. Šteta na terasi kafića je nekoliko tisuća kuna. Kad je došla policija, pijani muškarac ih je i vrijeđao te su ga priveli. Protiv 57-godišnjaka biti će podignuta kaznena prijava zbog uništene terase i remećenja javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MadridistaZupanja 18.03.2012.

    Čovjek htjeo popit još jednu ljutu prije njive,ovi nisu imali razumijevanja za to i eto sranja..Presmiješno..Car..

  • SKY1 16.03.2012.

    Luđak!

  • nuša matanova 16.03.2012.

    ma vjerovatno je reka ""ma ko će meni braniti piti ,je li ti...i...bum

Komentiraj...
Vidi sve komentare