To je to što me zanima!

Pijana Njemica auto je ostavila na cesti i ostala bez kotača

Vozačicu je zaustavila policija. Izmjerili su joj 1,59 promila alkohola u organizmu. Isključili su je iz prometa i upozorili da pozove vučnu službu što ona nije učinila
Vidi originalni članak

Već preko deset dana automobil je stajao kraj ceste na vrsarskom području. Malo po malo nestajali su kotači, a i razbijen je prozor vozila. Tek je u nedjelju vozilo odvučeno s mjesta gdje je vozačicu zaustavila policija jer je bila pijana, rekao nam je čitatelj koji je fotografirao automobil bez kotača na cesti Vrsar - Poreč.

Istarska policija potvrdila je da je još 16. ožujka oko 2 sata u redovnoj kontroli zaustavila vozilo marke Chevrolet njemačkih registracija.

- Riječ je o 56-godišnjoj Njemici koja je zaustavljena u redovnoj kontroli policije. Alkotestom je utvrđeno da ima 1,59 promila alkohola u krvi i zato je isključena iz prometa. Nije uhićena niti privedena već su joj privremeno oduzeti dokumenti jer se 18. ožujka trebala javiti na Prekršajni sud u Poreču. Policija joj je kazala da pozove vučnu službu, no nije to učinila - kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske. 

Putne isprave su joj vraćene, a kako doznajemo, Njemica nije prijavila oštećenje na vozilu.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • RajskaBatina 27.03.2013.

    Sad ima na vozilu "JAKO LJETNE GUME" :))

  • rezucka 27.03.2013.

    ženi je trebalo 10 dana da se sjeti gdje je ostavila auto u pijanom stanju....nije se lako sjetiti...

  • GlobalHawk 26.03.2013.

    Fućka joj se živo - to je rent-a-car.

Komentiraj...
Vidi sve komentare