To je to što me zanima!

Pijani vozač Golfa projurio je kroz crveno i udario u taksi

B.B. (25) vozio se Golfom kroz Gundulićevu ulicu u Zagrebu u ponedjeljak oko 23 sata. Na raskrižju s Masarykovom prošao je kroz crveno. Sudario se s taksijem
Vidi originalni članak

Vidio sam da su se Golf i taksi sudarili. Golf je bio odbačen na izlog trgovine. Stakla je bilo posvuda. Stigla je i Hitna pomoć, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u ponedjeljak prije ponoći kod križanja Ulica Ivana Gundulića i Masarykove u Zagrebu fotografirao sudar automobila.

Iz zagrebačke policije kazali su nam da je B.B. (25) Golfom prošao kroz crveno na križanju Ulica Ivana Gundulića i Masarykove u Zagrebu oko 23 sata. Naletio je na taksi koji je dolazio iz Masarykove. Vozač Golfa bio je pijan i nije bio vezan. Imao je 0,8 promila. Od siline udarca Golf je odbačen na izlog trgovine. B.B. je lakše ozlijeđen. Pomoć mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice. Ukupna materijalna šteta iznosi 47 000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vitaminix 01.11.2012.

    zar nije bilo "daj da se dogovorimo, HIK!"

  • globalsolutions 31.10.2012.

    čudan neki taxi - Škoda Fabia!

  • reley 30.10.2012.

    Ima sreću kaj nije mene udario.Mrzim pijance,pijance za volanom i dao bi streljati one koji prolaze kroz crveno. I tako ja u ponedjeljak navečer u 20.00h stojim na semaforu u Vukovarskoj kod Lisinskog u smjeru zapada. Ja u desnoj traci prvi,u srednjoj kamion. I upali se zeleno nama.Imam obićaj još koju sekundu prićekati pogotovo zato što od kamiona ne vidim lijevo.Krenemo zajedno, a ono kreten u Crnom BMW-u i iza njega Citroen c3. Koja sreća za mene da nisam prije krenuo.Vidim ih bočno kak se krevelje u autu. I kaj s takvima koji ugrožavaju mene,Vas,moju djecu, vašu djecu moje roditelje i vaše roditelje? Tko se ne slaže samnom sigurno je iz jedne od ovih dviju kategorija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare