To je to što me zanima!

Pijani vozač Saabom pokupio sedam stupića i semafor

B. K. (35) pijan je projurio autom kroz crveno na raskrižju Ulica Ante Topića i Malešnice u Zagrebu. Zahvatio je stupiće i semafor. Srećom, nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Vozač Saaba B. K. (35) dojurio je velikom brzinom do raskrižja Ulica Ante Topić i Malešnice u ponedjeljak navečer. Prošao je kroz crveno. Izgubio je kontrolu te je pokupio semafor i stupiće.

- Svih sedam stupića bila su sravnjena sa zemljom. Vozač je čak pokupio i semafor. Srećom, nikoga od prolaznika nije ozlijedio. -  kazala nam je čitateljica koja je fotografirala nesreću.

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da je B. K. (35) projurio Saabom kroz raskrižja Ulica Ante Topića i Malešnice u ponedjeljak oko 19.45 sati u Zagrebu. Izgubio je kontrolu te je zahvatio stupiće i semafor. Imao je 1,75 promila. Nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rijecanka_1 27.11.2012.

    Pomalo mi idu na zivce oni koji prolaze na crveno, sta gube ako sacekaju koju minutu?! Ovako ugrozavaju svoj zivot zbog njihove neodgovornosti, gluposti i onih koji voze po propisima. Zato rijecanki kad se upali zeleno gleda okolo sve u sesnaest bez obzira sto ima prednost.

  • libeluli 27.11.2012.

    šta bi tek bilo da je imao Volvo 1977

Komentiraj...
Vidi sve komentare