To je to što me zanima!

Pijani vozač udario u hidrant pa je napravio veliki vodoskok

U noći na četvrtak, malo nakon ponoći, vozač pod utjecajem alkohola je izgubio nadzor nad Puntom pa je sletio u jarak u Borovju u Velikogoričkoj ulici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Suvozač T. H. (19) iz Punta lakše je ozlijeđen, a pomoć su mu pružili u KB Zagreb. On se ozlijedio u prometnoj nesreći u noći na četvrtak u Velikogoričkoj ulici u Zagrebu, u naselju Borovje. Njegov poznanik Č.Č. (22) je pod utjecajem alkohola vozio Punto. 

U zavoju je izgubio nadzor nad autom, pa je sletio u kanal, gdje je udario u hidrant iz kojeg je počela šikljati voda. Auto se odbio i zaustavio na kolniku. Vozaču su privremeno oduzeli vozačku te su ga odvezli na triježnjenje. Slijedi mu prekršajna prijava.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • pes99 28.12.2012.

    jadan čovjek..

  • ćelavo 28.12.2012.

    bravo majstore, tko zna- zna

  • _ninna_ 27.12.2012.

    Zar neki zaista trebaju napraviti sr... da bi došli k pameti.. Neka Vas je sram, fuj.. ako nešto ne podnosim to su alkoholizirani vozači.. Imala I sama nesreću, kada se pijana bu... zabila u moj auto.. Sreća prošla sam bez znatnih posljedica, ali da je bilo po mome, nikada taj vise ne bih dobio “rozu“.. Jer sam ga nakon toga još dosta puta vidjela da vozi pijan, I nikome ništa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare