To je to što me zanima!

Pijani vozač uletio u dvorište i pokosio ogradu, bor pa auto

Pijani vozač u srijedu oko 22.15 proletio je na križanju Sokolske, Rudeške i Zagrebačke ulice te je uletio u dvorište kuće. Vlasniku je rekao da ne zove policiju
Vidi originalni članak

Djeca se inače igraju ispred kuće, no prava je sreća da je kiša padala i da je bilo kasno. U blizini je i pješački prijelaz pa je prava sreća da nitko nije prelazio cestu, rekao je čitatelj. 

On je snimio fotografije Mercedesa koji je u srijedu oko 22 sata uletio u dvorište obiteljske kuće na križanju Sokolske i Rudeške u Zagrebu. Od siline udarca Mercedes vinkovačkih registracija probio je ogradu, odnio bor i udario u parkirani Uno. Vozač je, dodaje, izašao i odmah rekao vlasniku da će platiti svu štetu, ali da ne zove policiju jer je popio pet piva. Vlasnik nije pristao. Hitna pomoć je došla, ali je vozač odbio liječničku pomoć. 

Zagrebačka policija potvrdila je da nitko nije ozlijeđen. Vozač (29) Mercedesa vinkovačkih registracija imao je 0,74 promila alkohola u organizmu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Linz 05.09.2014.

    Kuća je na nezgodnom mjestu,tu je problem.

  • 05.09.2014.

    Previše je ljudi u Zagrebu, ništa čudno. Što on iz Vinkovaca radi u Zagrebu navečer pijan? Sigurno nije došao na pregled u bolnicu......A o alkoholu ....to je problem br. 1 u Hrvata ali se trpa pod tepih jer tako odgovara nekim lobijima.

  • KiKi_26 05.09.2014.

    Posto sam bio tamo,lik nije popio 5 piva vec 4,i NITKO ga nije zadrzavo niti se je lik nesto bunio vec se je ispricavo...I lik je uletio u dvoriste jer mu je neki oduzeo prednost i da ne potepe njih namoto u dvorsite (postoje svjedoci koji su vidjeli) A 24 sata pise ono kaj je rekla baba sa ceste...

Komentiraj...
Vidi sve komentare