To je to što me zanima!

Planuo je tek obnovljeni beach bar: Vatra ga čitavog progutala

Beach bar Shark na Viru zapalio se u subotu navečer. Vlasnik je nedavno završio uređenje, a klub se trebao otvoriti u nedjelju. Policija utvrđuje koji je uzrok požara
Vidi originalni članak

Bilo je negdje oko 21 sat i taman smo šetali plažom, kada smo odjednom na plaži ugledali dim. Mislili smo da netko roštilja, sve dok vatra nije buknula i zahvatila svu drvenariju. Pohitali smo spašavati što se spasiti da, ali nije bilo lako. Odmah smo pozvali vatrogasce, koji su došli za nekih 20-25 min. Dok su došli skoro čitav objekt je izgorio, ispričao nam je čitatelj koji je na Viru svjedočio požaru na beach baru Shark. 

Dodao je kako nikoga nisu vidjeli u trenutku izbijanja požara, pa ni vlasnika. Pretpostavlja da je kratki spoj na električnoj instalaciji zapalio tek lakirani brodski pod. 

U zadarskoj policiji, koja je u nedjelju ujutro obavljala očevid, potvrdili su da je vatra progutala drveni šank, dvije drvene kućice, pet suncobrana od trske te drveni pod. 

- U trenutku izbijanja požara ugostiteljski objekt nije bio otvoren. Upravo je bilo završeno uređenje, jer se bar trebao otvoriti u nedjelju - rekli su u zadarskoj policiji. Zašto se zapalio tek preuređeni beach bar u Viru te kolika je materijalna šteta, znat će se nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • sweet01 16.07.2013.

    mehanikafluda2022....o čemu ti pričaš...o guzenju i neznam ni ja o čemu...jel sa tobom sve u redu?

  • plavizg 01.07.2013.

    hehe, dok jednom ne smrkne,...

  • bronza 01.07.2013.

    Jedno mjesto za pljačku snobova i mediokriteta manje. U čemu je problem? Tek je počelo gorjeti. A zna se da kako će ljeto odmicati gorjet će sve više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare