To je to što me zanima!

Planuo mu BMW zbog kvara na električnim instalacijama

Automobil je bio parkiran u ulici Kralja Zvonimira u Vinkovcima te se zapalio. Građani su počeli gasiti požar, no bezuspješno. Došli su vatrogasci iz JVP Vinkovci
Vidi originalni članak

Prolazio sam ulicom. Vidio sam auto iz kojeg je sukljao gusti dim. Odjednom je plamen zahvatio auto i nastala je panika. Ljudi su počeli micati svoje automobile što dalje, a jedan je gospodin otišao u obližnju trgovinu po aparat za gašenje požara i počeo je gasiti vatru. Ubrzo je potrošio aparat te su na sreću naišli policajci koji su mu pomogli u gašenju. Nisu uspjeli ugasiti požar. Plamen se počeo širiti, ali došli su vatrogasci koji su ugasili požar, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u Vinkovcima fotografirao automobil u plamenu.
Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske rekli sam da se oko 12 sati u subotu u ulici Kralja Zvonimira uslijed kvara na električnim instalacijama zapalio BMW. Nitko nije ozlijeđen, već je na automobilu počinjena šteta od dvadesetak tisuća kuna. Vatrogasci JVP Vinkovci su ugasili požar.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • direktor 24.02.2012.

    kolko traži za ovakvog?

  • MAX 2010 23.02.2012.

    1 manje

  • drug Tito_1 20.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare