To je to što me zanima!

Plima: Parkirao se na suhome, ujutro automobil našao u moru

Na predjelu Oštro kod Kraljevice vozač (32) je ostavio Škodu u ponedjeljak navečer. Kad je sutradan došao po vozilo našao ga je u moru. Nije računao na dolazak plime
Vidi originalni članak

Vozili smo se barkom na predjelu Oštro kod Kraljevice kada smo uočili automobil u moru. Taman smo mislili zvati pomoć no onda je stigla vučna služba, a za njima i policija te smo nastavili plovidbu, rekao nam je čitatelj koji je fotografirao automobil.

Iz policije doznajemo da je u ponedjeljak navečer Škodu u vlasništvu varaždinske tvrtke na obalu parkirao muškarac (32) i zaposlenik tvrtke, inače iz Rijeke. No te noći je na obali vladala oseka i Riječanin nije uzeo u obzir plimu koja je povisila razinu mora tijekom noći. Ostao je zatečen kada je na povratku po automobil iduće jutro u moru zatekao prednji i zadnji kotač desne strane vozila.

U pomoć je pozvana Vučna služba, koja je automobil u kratkom roku izvukla na suho. Srećom, nije došlo do nikakve materijalne štete te je zadovoljni vozač ubrzo upalio automobil te nastavio svojim putem.

Plima i jugo su kraj Šibenika izbacili mrtvog dobrog dupina

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 23.10.2013.

    Što je službeno vozilo varaždinske firme radilo po noći na plaži, to se nitko nije zapitao?

  • šiš 12.10.2013.

    Pa škoda do pol kotača u vodi. Čemu panika.

  • ćelavo 10.10.2013.

    a budaleeee, koji izgovor, da parkirao na suhom,

Komentiraj...
Vidi sve komentare