To je to što me zanima!

Pogledajte preslatkog psića: Šapicama moli da ga se mazi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pekinizer Klara ima 11 godina. Živi u Slavonskom Brodu. Obožava se igrati sa svojim vlasnicima i njihovim prijateljima. Kad prestane igra, moli ih da se još igraju
Vidi originalni članak

Igramo se sa psom. On se okrene na leđa a mi ga počešemo po trbuhu. Kad se prestanemo igrati s njime, kujica Klara ostane ležati na leđima. Tada sklopi šape i "moli" nas da se još igramo s njom, odnosno da ju počešemo po trbuhu, rekao nam je Bože Radoš koji je u Slavonskom Brodu snimio zaigranog psa.

- Klara je mješanac pekinezera. Ima jedanaest godina. Uvijek se oduševi kad se igramo s njome, a nama je smiješno kad sklopi šape i moli nas da se još igramo s njome - dodaje Bože.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gandi1 24.05.2012.

    Jao, slatkiš mali. Baš dođe čovjeku da ju pomazi kad tako lijepo moli :-)

  • tulipanjorgovan 24.05.2012.

    Preslatko. I kad ti loše krene u životu, kad si tužan životinje su te koje te razvesele jer njihova je ljubav neprocijenjiva.

  • bluberry 24.05.2012.

    uvjek me šokira spoznaja da ima ljudi koji iz zadovoljstva mogu nanijeti zlo nekom psu, mački ili kakvom drugom ljubimcu. kao prošle godine čini mi se u Sarajevu kad je luđak njemačkom ovčaru stavio petardu u njušku. ja bi mu vratio istom mjerom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare