To je to što me zanima!

Lažna uzbuna: Pregledali su kofer, nema nikakve prijetnje

Zagrebački policajci zatvorili su u subotu dio ceste na Črnomercu zbog sumnjivog kofera u haustoru. Nakon što su ga pregledali, utvrdili su kako nema opasnosti...
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci u subotu ujutro su zatvorili su dio Zagrebačke ceste na Črnomercu, nakon što su oko 9.30 sati dobili dojavu o sumnjivom koferu. Cestu su zatvorili iz preventivnih razloga zbog sumnje da se u koferu nalazi eksplozivna naprava. Nakon što su 40-ak minuta pregledavali sumnjivi paket, utvrdili su kako nema nikakve opasnosti.

Cestu su ponovno otvorili za promet oko 11 sati. 

Kako se doznaje, radilo se o koferu s odjećom koji je netko zaboravio ispred kod kućnog broja 20. Cijela akcija uklanjanja sumnjivog kofera trajala je 40 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • čočika 29.04.2012.

    I koliko nas je to koštalo?

  • broztito 28.04.2012.

    baba manda zaboravila kofer

  • hrvatskininja1 28.04.2012.

    BREAKING NEWS!!! Locirana je grupa terorista koja svojim terorističkim planom pokušava uništiti hrvatski narod. Neslužbeno doznajemo da se radi o grupi iz samoprozvane organizacije "Kukuriku koalicija" s središtem na Markovom trgu. Kodno ime terorističkog plana je "Plan 21" i glavni zadatak mu je lupiti hrvatskog građanina po džepu i dodano ga osiromašiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare