To je to što me zanima!

Policijski helikopter ulovio je gliser koji se vozio blizu obale

Kod Crikvenice u utorak je policija uhvatila gliser koji se previše približio obali. Helikopter je kružio iznad glisera dok nije stigla policijska patrola koja ga zaustavila
Vidi originalni članak

Na moru sam vidjela gliser. Iznad njega je kružio policijski helikopter. Gliser se malo odmaknuo, no helikopter je i dalje kružio iznad njega. Ubrzo je stigao i policijski gliser, rekla nam je čitateljica 24sata koja je u utorak oko 13 kod Crikvenice fotografirala akciju policije na moru.

Iz Policijske uprave primorsko - goranske kazali su nam da je oko 13 sati kod Crikvenice policija zatekla gliser u nedozvoljenom glisiranju unutar 300 metara od obale. Samo tijekom vikenda uhvatili su 16 ludi koji su glisirali preblizu obale. Kazna za prekršitelje iznosi od 500 do 1000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Daiquiri 19.07.2012.

    Kazne moraju biti stroze. 1000 kuna za vlasnika glisera nije nista, samo tankanje goriva za jednu barku od 7-8 metara kosta vise od 2500 kuna. Mnogo je vise kostala upotreba helikoptera nego sto je zaradjeno sa kaznama.

  • cviticcvitic 19.07.2012.

    Takvih kao ovaj gliseraš ima na tisuće svaki dan, najlakše zarađena lova je da pošalju zrakomlat da patrolira duž obale a u svakom preletu mogu mirne duše napisat gomilu prekršaja. Nemaju što letjet iznad njih, dovoljno je zapisat reg. oznaku i lijepo ih sačekaš u marini, odereš globicu, nešto staviš u stražnji džepić i sljedeći molim.

  • the-bossko 18.07.2012.

    ekolo ..... ulovio ih , e sad če oni da vide svoje ... a ha ha ha ha ha .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare