To je to što me zanima!

Polugole djevojke podijelile promotivne letke u centru Pule

Oskudno odjevene djevojke prošetale su se Ulicom Sergijevaca u ponedljeljak oko 15.30 sati. Dijelile su letke za noćni klub. Muškarci su bili oduševljeni prizorom
Vidi originalni članak

Prolazila sam ulicom kad sam vidjela dvije djevojke koje su dijelile promotivne letke za noćni klub. Na sebi su imale samo badić. No jedna od njih imala je badić koji previše otkriva, rekla nam je Andrea Prodan, čitateljica koja je u ponedjeljak oko 15.30 sati u Ulici Sergijevaca u Puli fotografirala djevojke u šetnji.

- Išle su od kafića do kafića i dijelile letke. Svakih deset metara su se saginjale kao da im je nešto ispalo. Muškarci su bili oduševljeni prizorom, a žene su negodovale. Djeca koja su ih također vidjela blijedo su ih gledala. Ipak  su malo neukusno odjevene - dodaje Andrea.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • baracuda 05.07.2012.

    Ajme čuda, usred sezone u turističkom mjestu hodati u badiću! Ma nije moguće!

  • lilithzg 04.07.2012.

    nažalost sigurno su dijelile badava, gazda noćnog kluba to sigurno ne plaća nego samo iskorištava, a ljudi ne mogu naći posao pa rade što mogu i znaju i ne treba im suditi. Treba posjetiti taj noćni klub i platiti im bar jednu cugu!!

  • mrnjauu 04.07.2012.

    a šta bi trebale??? ako su djevojke zgodne i drže do sebe, zašto ne bi tako prošetale gradom s obzirom da je i Pula turistički grad. pretpostavljam da je gospođa malo neatraktivna pa je možda ljubomorna na ove dvije cure.

Komentiraj...
Vidi sve komentare