To je to što me zanima!

Poručili su HDSSB-u: 'Osijek nikad neće postati Glavaševo'

Prije nekoliko dana na ulazu u Donji grad, gradsku četvrt u kojoj stanuje Krešimir Bubalo, osvanuo je plakat s porukom gradonačelniku da mišljenje traži u Mostaru
Vidi originalni članak

Glavaš je zločinac, Osijek nikada neće biti Glavaševo, Bubalo odlazi, Osijek Osječanima, HDSSB u Remetinec..., tek je dio velikog broja grafita koji su u srijedu ujutro 'osvanuli' na brojnim pročeljima zgrada i kuća u središtu Osijeka.

U policiji još ne znaju tko je crtao grafite. Krešimir Bubalo, osječki gradonačelnik, najavio je podnošenje kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja.

- Tko god je to napravio, uništava grad! Mi čistimo, a oni prljaju. Ni za četiri godine nismo uspjeli sve očistiti što su oni koji su bili na vlasti prije nas uprljali - kaže Krešimir Bubalo.

Grafiti su samo nastavak bespoštedne predizborne kampanje

Osječki grafiti su samo nastavak bespoštedne predizborne kampanje u kojoj gotovo svi gradonačelnički kandidati najviše napadaju vladajući HDSSB. Tako je prije nekoliko dana na ulazu u Donji grad, gradsku četvrt u kojoj stanuje gradonačelnik Bubalo, osvanuo veliki jumbo plakat s natpisom: "Sretan put gradonačelniče, do vašeg mišljenja u Mostaru dijeli vas 380 kilometara"!

Vrkiću raste popularnost, pobjeđuje Bubala u drugom krugu?

Zaoštravanjem predizborne retorike počele su se mijenjati i prognoze konačnog ishoda lokalnih izbora. Tako donedavno neprikosnoveni Krešimir Bubalo, prema istraživanju Ipsos pulsa, u drugom krugu izbora za gradonačelnika Osijeka ne bi pobijedio svojeg protukandidata Ivicu Vrkića, koga podupiru SDP, HNS i HSU.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • SmiljanVajdić 13.04.2013.

    HDSSB treba ukinuti jer to je stranka koja ne priznaje nikog i ništa samo ono kaj oni vele je dobro a sa onim svojim glupim poslovicama več idu na živce svima u državi.

  • LadislausKish 13.04.2013.

    Bivši komunisti..pa Hdz-i u čemu je poanta.......

  • bbbdado 12.04.2013.

    Nevjerojatno , kao da se djeca igraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare