To je to što me zanima!

Potjera po Kaštel Kambelovcu: Mladić je bježao policajcima

Vozač (18) nije stao policajcima koji su ga pokušali zaustaviti. Tijekom bijega je izgubio kontrolu nad autom i zabio se u ogradu. Vozio je bez vozačke. Priveli su ga
Vidi originalni članak

Na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Kambelovcu, u ponedjeljak oko 22 sata, policija je u redovnoj kontroli prometa pokušala zaustaviti crveni Renault Megane. Vozač (18) nije stao već je dao po gasu, a policajci su krenuli u potjeru za njim. 

Mladić je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad autom te se zabio u zaštitnu ogradu na nogostupu. Vozio je bez položene vozačke dozvole, ali nije bio pod utjecajem alkohola. Kako se opirao uhićenju policajci su ga priveli uz mjere prisile. Uz optužni prijedlog po članku 32. i 216. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden na nadležni Prekršajni sud. Kako doznajemo, radi se o višestrukom počinitelju prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Nakon pucnjave u Splitu dvoje osumnjičenih predali se policiji

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MarinBoban 29.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • RyZo 16.11.2013.

    popuŠite kurac svi redom HAHAHAHA ;))

  • Maddog 24.09.2013.

    glumio facu,,,mandrila

Komentiraj...
Vidi sve komentare