To je to što me zanima!

Požar u autokampu Medulin progutao 11 montažnih kućica

Vatrogasci su stigli na mjesto požara za deset minuta i uspjeli spriječiti još veću štetu. Izgorjelo je 11 montažnih kućica za prodaju robe i bižuterije i jedno vozilo
Vidi originalni članak

U požaru koji je buknuo u petak oko 4.30 sati ispred autokampa Medulin, do temelja je izgorjelo 11 montažnih kućica za prodaju robe i bižuterije. Vatrogasci su stigli za nekoliko minuta na mjesto požara.

- Izašli smo s tri vatrogasna vozila i osam vatrogasaca, a požar je lokaliziran u 5.30, a ugašen oko 7.30 sati. Da nismo došli za desetak minuta i red štandova preko ceste progutao bi plamen, ali na sreću uspjeli smo ih spasiti. Ovo je bio veliki požar i na sreću nitko nije ozlijeđen - rekao nam je Guerino Radešić iz JVP Pula. Osim štandova izgorjelo je i jedno dostavno vozilo te nekoliko kemijskih WC-a. Policija obavlja očevid, a mjesto osiguravaju i vatrogasci. Materijalna šteta je velika, a uzrok požara znat će se po obavljenom očevidu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • steven24 22.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • steven24 22.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marichuj3110 20.08.2011.

    Ma daj vi ste ludi..pa ljudi od toga žive!! kako možete tako!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare