To je to što me zanima!

Pravio se važan: Palio gume na raskrižju pa razbio Maserati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač Maseratija vrtio se u krug i palio gume usred raskrižja na Zagrebačkoj aveniji. Odjednom je kroz zeleno svjetlo prošao Ford Fiesta s kojim se sudario
Vidi originalni članak

Svadbena povorka vozila je prema hotelu na Zagrebačkoj aveniji u subotu navečer. Vozač Maseratija palio je gume u raskrižju, a onda se sudario s vozačem Forda koji je prošao kroz zeleno svjetlo na semaforu, rekao je čitatelj.

Vesela povorka gostiju trebala se probiti do sale, a kako im nitko ne bi smetao na putu, nekoliko automobila iz povorke blokirala su promet na raskrižju kako bi zaustavili druga vozila.

- Vozač BMW-a blokirao je semafor. Nisam mogao proći kroz raskrižje zbog njega. A u raskrižju se vozač Maseratija GranTurismo vrtio u krug i ‘palio’ gume. Odjednom je kroz zeleno svjetlo prošao vozač Forda. Kako se Maserati vrtio, vozač ga nije vidio pa se sudario s njim - rekao nam je čitatelj koji je snimio nezgodu.

Dodaje da je vozač Maseratija “palio” gume nekoliko minuta, a kad se sudario s Fordom, odmah je pobjegao. Iz zagrebačke policije su nam potvrdili da su se na Zagrebačkoj aveniji sudarili vozač (58) Ford Fieste i vozač nepoznatog automobila.

- Nepoznati vozač automobila izgubio je kontrolu i zabio se prednjim dijelom automobila u prednji kraj Forda Fieste. U ovoj nesreći, nasreću, nitko nije ozlijeđen - rekli su nam u zagrebačkoj policiji.

Pitanje je gdje je bila policija dok je vozač Maseratija divljao raskrižjem. Gradska cesta nije mjesto za divljanje i ovakvo divlje utrkivanje automobilima. 
Za takve stvari postoji staza poput one na Grobniku, a na građanima nije da rade policijski posao jer za to nisu plaćeni, a i nepotrebno svoje živote izlažu mogućoj opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 314

  • vekizveki 20.11.2014.

    Lako za maseratija, razbio je nedužnom čovjeku Fiestu.

  • fredaster 20.11.2014.

    To je tatin sin a ZG je NJ pa nemogu naci " obicni auto " interesantno?

  • GiAcomo 20.11.2014.

    Vozač maseratia je apsolutno napravio prekršaj i kriv je. Ali, što je napravio vozač fieste? Iz trake koja skreće lijevo, on je produžio ravno. Išao je ravno prema autu koji se vrti na cesti. Zar nije instinktivna reakcija da se zaustaviš ako vidiš da netko divlja ispred tebe? Ili je on htio pokazati da neće njega jedna svadba i maserati zaustaviti u njegovoj namjeri da prođe kroz raskrižje iz trake iz koje ne smije? Ako ga nije vidio, onda je i takav vozac opasnost na cesti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare