To je to što me zanima!

Preticao tri kamiona i frontalno udario vozilo iz drugog smjera

Vozač Audija pretekao je dva kamiona. Kad se htio vratiti u kolonu nije imao kamo, ostao je u lijevoj traci i naletio na Mazdu. Oba vozača i jedan putnik su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Kolona automobila odjednom je stala. Izašao sam van vidjeti zašto smo stali. Vidio sam da su se  frontalno sudarili Audi 80 i Mazda, rekao nam je naš čitatelj koji je u četvrtak oko 20 sati snimio prometnu nesreću u mjestu Točak na cesti između Slunja i Karlovca. Kaže da mu je vozač Audija rekao da je on skrivio nesreću.

- Poznajem ga iz srednje škole. Izašao je van i rekao da je pokušao preteći tri kamiona. Uspio je preteći dva, a kad je pokušao treći više nije mogao natrag u kolonu i tada je naletio na Mazdu - objasnio nam je čitatelj. Od policije doznajemo kako su oba vozača i putnik (52) iz Audija lakše ozlijeđeni.

- Vozač (32) preticao je kolonu bez da se uvjerio da to može. Naleti je na vozilo šibenskih registracija koje je dolazilo iz suprotnog smjera, kojim je upravljao vozač (49) - rekli su nam u Policijskoj upravi karlovačkoj. Vozaču Audija su izmjerili su 0,4  promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • cicba 05.03.2011.

    kamion ima oko 17-18 metara dužinu,znači pametnjaković u staroj krami(audi 80 b4,to ti je onaj bijeli na slici)po toj predivnoj zavojitoj cesti prestiže jedan kamion(18 metara vozi po lijevoj strani)pa nek bude 5 metra razmak pa još jedan kamion(još 18 metara)pa razmak 5 metra pa dodje na pola prvog i eto mazde iz zavoja!e sad tu uzmeš još brzinu kamiona(ako je prvi bio pun 50-60 km/h) i ugrubo vidiš da se pametnjaković vozio bar 300 metara po ljevoj strani.Moj zaključak je da je pametnjaković pokušao ubiti sebe ili nekog!A pošto si mi dala kompliment(hvala lijepa) pozivam te da ti to pokažem u praksi kak izgleda voziti kamion među luđacima s malim autima!

  • user_68632 26.02.2011.

    Budala! Puno je preticati i 3 automobila, a kamoli kamiona. A i ti kamiondžije se ponašaju kao najveće stoke. Voze jedan iza drugoga i nabiju se jedan drugome toliko blizu da nema šanse da ih obiđeš.

  • madnes 26.02.2011.

    da je bar taj što je preticao ostao doživotni invalid tak da nemože više na cestu jer će govno opet isto napravit

Komentiraj...
Vidi sve komentare