To je to što me zanima!

Pretjecao autobus i sudario se s Škodom iz suprotnog smjera

Vozač (30) Mitsubishija jurio je Osječkom ulicom u Rijeci. Pretjecao je bus pa se sudario s Škodom koja se odbila u autobus. Dijete u busu lakše je ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Na Škurinju u Rijeci u utorak oko 21.30 sati sudarila su se dva automobila i autobus. Vozač (30) Mistubishija pretjecao je u Osječkoj ulici riječki gradski autobus pa se sudario sa Škodom iz suprotnog smjera.

- Pretekao je bus a .potom udario u Škodu koja je od siline udarca završila pod autobusom u kojem su svi popadali. Vozač Mitsubishija se nakon nesreće zaustavio tek nekih stotinjak metara dalje i nije izlazio do dolaska policije, nakon čega se vidjelo da je bio pijan. U jednom trenu je čak pokušao pobjeći dok je pričao na mobitel ali ga je policajac zaustavio, što i nije bio toliki problem budući da je jedva stajao na nogama - kazao je putnik iz autobusa.

Iz riječke policije potvrdili su da je vozač Mitsubishija bio pijan te je napuhao više od dva promila. Dodali su da je u nesreći lakše ozlijeđeno dijete iz autobusa i putnica iz Mitsubishija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare