To je to što me zanima!

Prevozili su vakumsku peć s labudicom pa zapeli na cesti

Labudica pod pratnjom policije prevozila je vakumsku peć iz Končara - metalne konstrukcije do Končara D&ST u Zagrebu. Na par mjesta labudica je teško prošla
Vidi originalni članak

Vidio sam specijalni teret, odnosno labudicu koja je zapela na malome mostu. Stali su pred mostom jer nisu znali hoće li uspjeti proći. Nakon dva sata sporog prelaska preko mosta, uspjeli su proći. Nije mi jasno kako su uopće odabrali ovu rutu za prijevoz specijalnog tereta jer je taj most lako mogao pokleknuti pod teretom, rekao nam je čitatelj koji je u ponedjeljak oko 16 sati na križanju Anine ulice i Dragutina Golika u zagrebačkom naselju Rudeš fotografirao prijevoz tereta.

- Vidio sam ga s balkona. Policajci koji su pratili kamion zaustavili su promet da bi mogao proći kroz kružni tok. Sve je to trajalo oko 30 minuta. Mislim da su izabrali krivo vrijeme za prijevoz tereta jer su se u to vrijeme ljudi vraćali s posla - kazao nam je čitatelj koji je također na Malešnici fotografirao labudicu.

Iz tvrtke Velebit promet rekli su nam da su labudicom prevezeli vakumsku peć. Prevezli su je iz Končara - metalne konstrukcije koji se nalazi kod Fallerovog šetališta do Končara D&ST u Ulici Josipa Mokrovića. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MatićMladen 13.06.2012.

    crni nemas pojma..kmk je natovario vakumsku pec i vise nema nista s tim..vozac iz velebit prometa je promasio ulicu..radim u kmk pa znam..ti bi mogao raditi kao novinar..znas sve a nemas pojma pa smisljas

  • mali zeleni prigorec 07.06.2012.

    Ovo se zove "Loša organizacija".

  • nemamedoma 06.06.2012.

    svi nešto zapinju,čistoća u savskoj.. pa ovi "labudi" na rudešu hahhahaha!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare