To je to što me zanima!

Prevrnuo je kamion na bok i piljevinom srušio ogradu kuće

Vozač kamiona varaždinskih registracija lakše je ozlijeđen u u Antunovcu pokraj Virovitice. Kamion mu se prevrnuo. Piljevina se rasula po ogradi obiteljske kuće...
Vidi originalni članak

Išao sam sa posla doma. Na putu sam vidio  prevrnuti kamion. Prevozio je piljevinu. Sve se rasulo. Sila je bila toliko jaka da je srušila žičanu ogradu obiteljske kuće - rekao nam je čitatelj koji je u ponedjeljak snimio nesreću u Antunovcu, pokraj Virovitice. Nasreću, nitko od ukućana nije bio u vrtu. U policijskoj upravi virovitičko-podravskoj kažu da je vozač ( 22 ) lakše ozlijeđen. Prevezli su ga u  u Opću bolnicu u Virovitici. On je kamion vozio brzo  brzo pa se na izlazu iz zavoja prevrnuo na desnu stranu. Vozač nije pio alkohol. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • forrest gump_1 06.08.2011.

    Možda je mislio da je ukućanu žena rodila pa mu je malo "kitio" dvorište . Previše je mladih i neiskusnih vozača na cesti . Ovaj put stradala je ograda , no ponekad zbog brzine i neiskustva stradavaju nedužni ljudi i djeca .

  • cikin 02.08.2011.

    Samo sto na takvim Kamionima nema se sta podmazat !!!!

  • Crni 45 02.08.2011.

    Kamionđije se brzo voze. I to je to. Ovakvim "Laudama" treba oduzeti trajno C i E kategoriju. I rješenje je vrlo jednostavno. Da bi se spriječilo daljnje prevrtanje i divljanje po, i onako prenatrpanim cestama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare