To je to što me zanima!

Prevrnuo se bagerom te umalo upao u rupu zajedno s njim

Radnici su u ponedjeljeljak popravljali gradski vodovod u Vukovaru. Vozač bagera spuštao je vodovodnu cijev u rupu, no teška cijev prevrnula je bager prema rupi
Vidi originalni članak

Šetao sam se u pokraj kanala u Vukovaru. Na suprotnoj strani kanala radnici su popravljali gradski vodovod. Bagerom su trebali spustiti vodovodnu cijev u duboki kanal, no to im nije uspjelo. Zbog teške i velike cijevi bager se prevrnuo, rekao nam je čitatelj 24sata T.K. koji je u ponedjeljak oko 13 sati u Vukovaru fotografirao prevrnuti bager.

Čitatelj kaže da je bager nakon što se prevrnuo, počeo zajedno s cijevi padati prema rupi. Radnik koji je bio u bageru iskočio je iz njega kada je vidio što se događa.

- U pomoć su mu pristigli njegovi kolege. Nitko nije ozlijeđen. Nakon desetak minuta došao je drugi bager koji je izvukao prevrnuti bager iz rupe - zaključio je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BorisJagar 10.10.2012.

    Sreća u nesreći je da nije bilo radnika u kanalu, jer ako ga nebi poklopila cijev, onda bi teren koji se dodatno obrušio jer nije bio zagrađen kanalnom oplatom.

  • pravda na djelu 73 13.12.2011.

    Taj stroj se inaše zove stručno ojačani traktor ili laički konbinirka a ovo izvrtanje je doprnos nepažnje i premalo iskustva u radu s tim strojem jer za tako nešto moraš jako dugo učiti iz prakse, sva sreća da nije bilo ljudskih žrtava kako to zna biti

  • možda nekad 13.12.2011.

    to nije bager

Komentiraj...
Vidi sve komentare