To je to što me zanima!

Probili betonski zid autom i završili na terasi slastičarnice

Njemački turist na Viru oduzeo je prednost Opelu zagrebačkih registracija, udario ga i odbacio na terasu slastičarnice. Dvije putnice iz Opela lakše su ozlijeđene
Vidi originalni članak

Sva sreća da je automobil uletio na središnji dio terase slastičarnice, jer tamo nije bilo nikog. Dva čovjeka su stajala i lizala sladoled. Auto je doletio jako brzo i sve se odigralo u sekundi. Probio je betonsku ogradu kafića, porazbacao stolove i stolice na terasi i zaustavio se, kazao nam je čitatelj koji je prolazio kraj slastičarnice Sport na Viru u nedjelju oko 13.30 sati. 

Njemački turist (51) nije stao na znak Stop na raskrižju Prezide VII i Starog Puta. Oduzeo je prednost Opelu zagrebačke registracije, kojeg je vozio 61-godišnjak, i udario u njega. Opel se zarotirao od udarca te udario u zid slastičarnice Sport. Putnice iz vozila, koje je završilo na terasi, lakše su ozlijeđene, a Nijemca su novčano kaznili. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • leoirex 04.09.2013.

    Najveći dio vozača koji imaju registraciju neke druge države misle da se u Hrvatskoj mogu ponašati kao da ovdje zakoni za njih ne vrijede. Trabe ih kažnjavati maksimalnim predviđenim kaznama, pa će možda shvatiti da za to što će kod nas potrošiti nešto novaca, ne znači da mogu kršiti prometne i druge propise.

  • ropee 23 03.09.2013.

    drive in slastičarna , srećom pa je dobro prošlo , samo materijalna šteta .

  • marin.0202 03.09.2013.

    Uf al ima stalticarnica nativ" Sport", podsjeca me na Vecernju skolu

Komentiraj...
Vidi sve komentare