To je to što me zanima!

Prodaju placeve na Veneri za samo 20 kn za metar četvorni

Četvorica mladih Đakovčana u oglasu prodaju dijelove planeta Venere. Svojom intervencijom kritiziraju prodaju placeva na Mjesecu te oglašavanje na televiziji
Vidi originalni članak

Đakovo je bilo obljepljeno tim neobičnim oglasima, rekla nam je čitateljica 24sata koja je snimila fotografiju oglasa. Kaže da se nasmijala od srca. 

- Javljali su se ljudi, ali novac nismo htjeli uzimati. Ipak, zbog zezancije ne želimo ljudima uzimati 20 kuna, rekao nam je Alen Ćorić, Đakovčanin koji s trojicom svojih prijatelja oglasio prodaju placeva na planetu Veneri. Razlog zašto su to napravili je aktivističke prirode. 

- Nije nam jasno kako netko može prodavati placeve na Mjesecu. Pa čiji je Mjesec vlasništvo? Osim toga, uz 20 kuna za četvorni metar mi smo dijelili i čekiće. To smo napisali iz šale, kao kritiku na agresivnu promidžbu  svakojakih proizvoda na TV-u - kaže Alen. Oglasa je sve manje na đakovačkim ulicama, ali ih sugrađani zovu jer su prihvatili šalu i shvatili poruku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ponikve 12.12.2010.

    Ostavi se čitanja.Dođi i pomozi Hrvatskoj u virtualnom svijetu po imenu Erepublik,u kojem je hrvatska u ratu sa svojim susjedima koji imaju duplo više stanovnika i hrvatskoj je potrebna pomoć.Dođi i registriraj se preko ovog linka http://tinyurl.com/2f2mzyv.Igrica ti pruža mnoge mogućnosti npr da budeš predsjednik,kongresnik,da osnuješ svoju stranku i budeš novinar,te da imaš svoju firmu i ratuješ.Nadam se da ces doc u igru.

  • Emilia 18.11.2010.

    fora

  • damfalica 18.11.2010.

    Ja bi odmah kupil 1000m2,i tam expediral HDZ(KRADEZE) na čelu sa Smranaderom i njegovom dupeuvlakačicom Jacom.Bila bi to karta u jednom smjeru.Al kakvi su oni bi brzo razjebali i Veneru.I ADIO

Komentiraj...
Vidi sve komentare