To je to što me zanima!

Pronašli izgorjelog čovjeka na brodu u uvali Jazine u Zadru

U uvali Jazine u Zadru nešto prije 5 sati ujutro u nedjelju izgorio je brod. U kabini broda djelatnici JVP Zadar pronašli su mrtvo tijelo. Plivarica 'Molo' jako je oštećena
Vidi originalni članak

U uvali Jazine u Zadru nešto prije 5 sati ujutro u nedjelju izgorio je brod iz još neutvrđenih razloga. U kabini broda djelatnici JVP Zadar pronašli su tijelo muškarca G.E. (39) koji je član posade. 

Djelatnik Lučke kapetanije Zadar uočio je požar jutros u 4.40 sati i odmah pozvao vatrogasce koji stigli za nekoliko minuta te u spavaonici pronašli tijelo stradalog. Požar je ugašen u 6.10 sati.U požaru je u potpunosti izgorjelo nadgrađe i kormilarnica, te nagorene spavaonice. Vlasnik broda hrvatske zastave luke upisa Zadar star 33 godine je tvrtka Morski val d.o.o. iz Stankovaca.

Djelatnik LK Zadar, zamjenik državnog županijskog odvjetnika i policija obavljaju istražne radnje radi utvrđivanja okolnosti izbijanja požara, priopćila je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • GordanaKlarić Bašić 25.11.2012.

    prijatelju počivaj u miru

  • pošten čovik 25.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mtim 25.11.2012.

    dragi naš Gorane, neka ti je laka zemlja... :-(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare