To je to što me zanima!

Prošao kroz crveno i udario u semafor jer je htio izbjeći sudar

Nitko nije ozlijeđen, a vozač (58) automobila riječkih registracija nije bio pijan. Protiv njega podnijeli su prijave za izazivanje nesreće i za prolazak kroz crveno na križanju
Vidi originalni članak

Na raskrižju Jadranske magistrale i brze ceste Gaženica-Zadar 2 u srijedu oko 8.30 sati vozač (58) osobnoga vozila riječkih oznaka zabio se u semafor i oborio ga. Prethodno je kroz križanje prošao dok je bilo upaljeno crveno svjetlo, a kako bi izbjegao sudar s autom njemačkih oznaka, zabio se u semafor. Policija je izvijestila da nitko nije ozlijeđen, te da vozač nije bio pijan. Zabilježena je samo materijalna šteta, a vozač je zaradio i nekoliko prijava. 

- Raskrižje je jako loše napravljeno. Imaju dvije trake i jako su uske. Nagli je zavoj i na sredini raskrižja je taj semafor i tu stalno budu nesreće. Tamo bi trebalo nešto promijeniti dok ne dođe do najgoreg - smatra čitatelj Luka Papić.

Prijavu je dva sata ranije zaradio i vozač (27) teretnoga vozila tvrtke Turisthotel, koji je, vozeći krugom zadarske bolnice najprije zakačio prometni znak, te potom udario u postolje ulazno-izlazne rampe i betonski zid. Policija ni njemu nije izmjerila alkohol u krvi.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ftpmget 31.05.2012.

    shit happens...ako nista drugo, posteno je izbjegnuo sigurni sudar i to po svoju stetu...treba mu smanjiti kaznu na 50%, cim se i lokalno stanovnistvo buni na regulaciju doticnog raskrizja. a sta se tice toga da ..."Policija ni njemu nije izmjerila alkohol u krvi." sta to tocno znaci? 1.-da mu uopce nisu niti mjerili razinu alkohola u krvi 2.-da je mjerenje pokazalo negativan rezultat Dva autora, nedovrsen clanak...pozovite jos kojeg kolegu da asistira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare