To je to što me zanima!

Oduzeo mu prednost: Nakon sudara auti 'letjeli' križanjem

U sudaru Renaulta i Volkswagen Pola lakše je ozlijeđeno troje ljudi. Polo je skretao prema autocesti kad je u njega udario Renault koji se potom zaustavio na krovu
Vidi originalni članak

Volkswagen Polo je skretao prema autocesti, a iz smjera Velike Gorice naišao je Renault. Navodno je na semaforu stajao ZET-ov autobus zbog kojeg vozač Pola nije vidio da mu iz suprotnog smjera dolazi drugo vozilo, rekao nam je jedan od čitatelja koji je prošao čvorom Buzin u Zagrebu u srijedu oko 13 sati i vidio posljedice prometne nesreće.

Dodaje da su u Renaultu bili muškarac i žena, a u Polo samo vozač. Sve su ih vozilima Hitne pomoći prevezli u bolnicu. Pretpostavlja da je netko prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.

Drugi čitatelj dodaje da se nakon nesreće stvorila kolona automobila prema Zagreba duga četiri kilometra, do Velikog Polja.

U policiji su nam potvrdili da je nesreća bila u 12.45 sati. Kažu kako nitko nije teže ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • HortonMali 21.06.2012.

    ako je suditi prema mojem vozačkom iskustvu onda je sigurno kriv vozač Pola jer i sam sam bio svjedok nekoliko puta kako se vozači u službenim vozilima vozaju i prave pametni jer nije njihov auto, a pogotovo mlađi vozači koji dobiju službeni auto pa su "nedodirljivi" i najpametniji

  • bijelic_1 21.06.2012.

    I opet je motorist divljao po cesti, izazvao sudar dva automobila i pobjegao, vidio sam, prolazio sam tamo...

  • user_56366 20.06.2012.

    Neznan jeli su tu bili vatrogasci ali strašno me smeta da se za ovakve stvari ne zovu vatrogasci kao preventiva od mogućeg zapaljenja vozila i još veće štete. Ponekad je lakše da dođe i više hitnih službi pa da se vrate nego da ih se zove prekasno kao što je već običaj postao kod nas u RH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare