To je to što me zanima!

Puklo je sidro i potopilo jahtu vrijednu pet milijuna kuna

Nijemci su se pokušali usidriti kraj otoka Šekovac. Pukao je sidreni lanac i otkazali su motori. Brodica Lučke kapetanije isplovila im je u pomoć. Evakuirali su turiste
Vidi originalni članak

Vlasnik jahte, njemački državljanin, plovio je u subotu rano ujutro medulinskim arhipelagom u društvu svojih zemljaka, prijatelja i dvije dame. Zbog nevremena pokušali su se usidriti. No pukao im je lanac. Potom im je otkazao jedan a malo kasnije i drugi motor. Brod dug 14 metara, vrijedan oko pet milijuna kuna nasukao se na otok Šekovac. Brodica Lučke kapetanije isplovila im je u pomoć iz Pule. Evakuirali su turiste. Jahta je gotovo potpuno potonula. Da bi spasili putnike morala je pomoći i ribarska brodica jer je more ondje bilo preplitko za brod Lučke kapetanije.

Prevezli su ih u Volme kraj Banjola, priopćili su iz Ministarstva prometa. Vlasnik jahte organizirao je vađenje broda i teglenje. Nakon dva dana doteglili su je na sigurno. Nasreću, nitko se nije ozlijedio, a gorivo nije onečistilo more.    

Idi na 24sata

Komentari 18

  • factory 27.07.2011.

    alaaaa

  • dt2007 27.07.2011.

    e to da njemacki državljani!

  • Mučko_đubre_1 27.07.2011.

    Ali konstantno isti ljudi pljuju po 24 sata i njihovim clancima da su ovakvi da su onakvi a i dalje citaju i komentiraju i to svaki &ebeni dan ??!! ubite se seljoberi !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare