To je to što me zanima!

Pun smeća: Vatrogasci satima gasili stan u Maksimirskoj ulici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Požar je planuo u subotu oko 5 sati na Maksimirskoj 100. U tom trenutku u stanu nije bilo nikog. Jedan susjed slučajno je vidio da nešto gori i probudio druge stanare
Vidi originalni članak

Susjed je slučajno vidio da nešto gori. Da nas nije probudio svi bi izgorili, rekao nam je čitatelj koji živi u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici. Na Maksimirskoj 100 u subotu oko 5 sati u stanu je buknuo požar. U tom trenutku u njemu nije bilo nikog. Vatrogasci koji su ubrzo stigli na mjesto nesreće, gasili su ga satima. 

Kako saznajemo od čitatelja, stan je navodno bio pun smeća. U njemu bez struje i vode živi muškarac. Stan pripada gradu Zagrebu, a na ulazu nema ni kvake.

- Trenutačno nemamo plina i struje. Nije nam jasno ako je to već gradski stan, zašto oni nešto ne poduzmu? Uostalom muškarac je pod skrbi socijalne službe - tvrdi čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.08.2013.

    Pun je centar starijih ljudi (neki bi rekli šišmiša) koji žive u stanovima od 100 i više kvadrata vrijednima preko 200.000 eura. A oni samo i jadni, bez prebite kune, navlače smeće, stare boce i novine, često i umru unutra pa ih otkriju tek kad se smrad raširi (poznato mi je nekoliko takvih slučajeva u par godina). Ne postoje nikakve službe koje bi to evidentirale, koje bi se potrudile pomoći tim ljudima da dostojno dožive kraj života, pa makar i u zamjenu za nekretninu nakon smrti. A ovi pak, bez nasljednika, ili sa djecom u lošim odnosima, muče se sami i neće se pokrenuti i olakšati si život.

  • Marin Fabianni 24.08.2013.

    Kako od stanara nitko nije znao da ovaj ima toliko smeća , to se ne može skupiti za par dana , moglo se i spriječiti da do ovoga ne dođe.....

  • user_89542 24.08.2013.

    ljudska bahatost se ogleda u tome što pojedinac ne može zamislit sebe u tako lošoj ekonomskoj , zdravstvenoj i obiteljskoj situaciji..a svakom od nas se to može dogoditi!!! više ili manje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare