To je to što me zanima!

Puna "šoferšajba" kazni: Slovak nikako ne dolazi po automobil

Opel je u Osijeku parkiran od 7. veljače. Svaki dan mu ostavljaju dnevnu kartu od 59 kuna. Do sada je nesavjesni i bahati vozač prikupio više od 2000 kuna kazni
Vidi originalni članak

Opel Astra karavan slovačkih registracija gotovo dva mjeseca stoji parkiran u Osijeku u Ulici Hrvatske Republike. No vjetrobransko staklo teško se nazire od mnoštva parkirališnih kazni.

Prema podacima iz Elektromodula, lokalnog koncesionara za održavanje i naplatu parkiranja, nepoznati vozač je auto ostavio na parkirno mjesto pored ulaza u Raiffeisen banku 7. veljače. 

- Naše ovlasti su samo kontrolirati je li za vozilo plaćeno parkiranje. U slučaju da nije, izdajemo dnevnu parkirališnu kaznu i to je jedini pravni mehanizam kojim možemo 'sankcionirati' vozača jer nemamo ovlast odvoženja vozila s parkirališta - objasnili su u Elektromodulu. 

Zna li se da je dnevna parkirna karta 59 kuna, onda je lako izračunati da je nesavjesni i bahati vozač dosad "zaradio" više od 2000 kuna kazni.

U Elektromodulu kažu da su o vozilu nakićenom kaznama već obavijestili nadležnu službu u Gradu Osijeku te da gradski komunalni redari u suradnji s policijom moraju provjeriti mogućnost "eventualnog odvoženja vozila s parkirališta jer se radi o propisno parkiranom vozilu". 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • IvanPetrin 29.03.2014.

    Kaj dela pauk cjelo to vreme.

  • vekyyy 29.03.2014.

    a po cemu je vozac bahat? Niti je divljao niti ostavio auto na plocniku.A bog zna sta je covika uhvatilu da je to uradio?Jos bi ja rekao da vozi nekog porshea pa ajde bahat je i briga ga za tako skupi auto ali ovdje nevidim nista bahati nego bi bilo lijepo od vas da se obavjesti policiju da nade vlasnika da se vidi o cemu je rijec

  • sylvia 28.03.2014.

    Ko zna kaj se dogodilo i gdje je čovjek? Možda je auto ukraden u Slovačkoj i tu je ostavljen? ŽIku? Milion opcija ima, umro, bolestan, ali ja bi rekla da je auto ukraden...

Komentiraj...
Vidi sve komentare