To je to što me zanima!

Putnici s djetetom uspjeli pobjeći iz zapaljenog auta

U petak oko 15 sati na 30. kilometru autoceste A1 Zagreb-Karlovac zapalilo se vozilo. Mlađi par s djetetom na vrijeme su izašli iz auta koji je postao buktinja
Vidi originalni članak

Svi su bili vani. Mlađi par s djetetom stajao je na cesti. Na sreću uspjeli su na vrijeme izaći.  Automobil, čini mi se Volkswagen Jetta, stranih registracija gorio je na autocesti između Zagreba i Karlovca. Zbog toga se u petak oko oko 15 sati na autocesti stvarala kolona. Putnici, na sreću, nisu ozlijeđeni - rekao je čitatelj koji je u petak na dionici autoceste između Zagreba i Karlovca snimio automobil u plamenu. 

Na teren su izašli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca.

- U 15.07 smo dobili dojavu da automobil gori na autocesti. Poslali smo jedno vozilo - rekli su djelatnici JVP Karlovac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • corcoran 18.08.2012.

    Godinama smo se vozili u autima "fićo" 101,1300 i ostale strane kategorije sličnih auta,sami popravljali pa se nisu ipak ovako palili ,koji je ovo vrag, nova auta užgaju se i izgore ka sveti Lovre,nešto nije u redu.

  • reley 17.08.2012.

    I opet kažem.Zakon kaže da moraš imati prvu pomoć kao opremu u autu.Neki je nikada u životu neće koristiti a veći broj je onih koji ju neznaju koristiti.Protupožarni aparat za osobna vozila zakon ne propisuje i zato ga je teško kupiti a košta nešto iznad 100 kuna onaj od 2 kg.S njim bi mogli započeti gasiti ako ne čak i ugasiti početni plamen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare