To je to što me zanima!

Radnici oštetili plinovod, vatra sukljala nekoliko metara u zrak

Radnici su popravljali vodovod u Vrbanji. Tijekom radova oštetili su plinovod iz kojeg je počela sukljati vatra. Zahvatila je kran bagera, a onda i kabinu te ozlijedila radnika
Vidi originalni članak

Radnik je ozlijeđen, kran od bagera je poptuno pocrnio, a vatra je zahvatila i kompresor u požaru u središtu Vrbanje u ponedjeljak ujutro. Prema izjavama očevidaca, radnici koji rekonstruiraju lokalni vodovod oštetili su plinovod i 15-ak minuta u panici držali mještane sela.

- Sa suprugom sam se taman vraćao iz Županja, kad odjednom pred nama se ukazao veliki dim. Nismo uspjeli ni prokomentirati da nam je puna kapa i poplava i požara, već smo bili pored mjesta na kojem je velika vatra iz plinovoda šikljala nekoliko metara u vis - kazao je Mario Ivanković koji je fotografirao nezgodu.

Mario dodaje da je vatra zahvatila kran od bagera, koji je u potpunosti pocrnio, a krajnjim naporima su bager odmaknuli od mjesta požara i to nakon što je vatra počela zahvaćati i njegovu kabinu.

- Vatra je bila stvarno velika i plamen je dobacivao i do kompresora kojeg se moralo također odmaknuti. Tek nakon što su zatovrili protok plina, vatra je prestala. Sve je trajalo 15-ak minuta - kazao je Mario.

U policiji su potvrdili da je bio požar, ali o uzrocima, kao i o ozlijeđenima nisu htjeli govoriti dok ne obave očevid.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare