To je to što me zanima!

Rekli mu da tuda može proći i avionom pa zapeo u raskrižju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač je ZET-ov autobusa vozio u srijedu oko 20.30. Na križanju Medvedgradske i Prilaza kraljičina zdenca skretao je na strmom križanju udesno. Zapeo je busom
Vidi originalni članak

Na oštrom skretanju zbog velikog nagiba stražnji dio autobusa zagrebao je cestu, a kotači su mu ostali u zraku. Ostao je i bez manevarskog prostora jer se prednji dio našao nad ponorom prema potoku. Tako nam je havariju ZET-ova busa na križanju Medvedgradske i Prilaza kraljičinu zdencu u srijedu oko 20.30 opisao čitatelj. Autobus su izvukli pripadnici DVD Šestine i Gračani. ZET provodi unutarnju istragu. Ozlijeđenih nema, a bus je bio na izvanrednoj liniji te nije vozio putnike. U pomoć su mu stigli vatrogasci DVD-a Gračani i Šestine.

- Na toj se cesti vide tragovi koje autobusi ostave, pa mi nije jasno zašto ZET na tu liniju ne šalje vozila koja će moći prometovati tim cestama i koji su drugačijih gabarita - nejasno je čitatelju. U ZET-u su odgovorili kako je ZET odavno prilagodio vozni park koji prometuje tim cijelom Zagreba te da paze na gabarite autobusa. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 01.06.2012.

    gevinde, gevinde.

  • tttinkyyy 01.06.2012.

    'vozi Miško!!!' :D:D:D

  • nabukonozor 31.05.2012.

    Trebao je ići u rikverc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare