To je to što me zanima!

Ribari ispred Voloskog uhvatili morskog psa teškog 130 kila

Riječ je o morskom psu lisici dugačkom 3.60 metara koji se zapleo u mrežu svega 20 metara od obale na potezu između Ville Benko i Ville Velić ispred Voloskog
Vidi originalni članak

U mrežu vološćanskih ribara u utorak se zapleo morski pas dužine 3,60 metara i težine 130 kilograma. 

Ribari su ga uočili na 27 metara dubine svega dvadeset metara od obale na potezu između Ville Benko i Ville Velić ispred Voloskog. 

Riječ je o morskom psu lisici, a u izvlačenju psine na barku ribarima je pomogao i profesionalni ronioc, javlja Novi list

Idi na 24sata

Komentari 17

  • voloscanacja 19.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Drmator!! 18.04.2012.

    Znaci li ikome ista u ovoj drzavi rijec "zasticeno" i "zakonom zabranjeno"...nekaze li zakon jos i to da je zabranjeno bacanje mreza do 200m od obale...ovim majmunima sad lijepo treba pokupiti opremu i naplatiti kaznu da im ovako nesto vise nikad ne padne na pamet....samo u hrvatskoj se krivolovci slikaju i zavrse u novinama u rubrikama "zanimljivosti" a ne "kronika 92" i sl.

  • boruna 18.04.2012.

    zakonom zabranjena

Komentiraj...
Vidi sve komentare