To je to što me zanima!

Ribič ulovio štuku dugu 1,1 metar i tešku 12, 5 kilograma

Marijan Bolf zvan Zero u nedjelju ujutro u Mrzlim Vodicama kraj Delnica izvukao je ribu kapitalca. Nije ju htio vratiti u vodu jer štuke ove veličine tamane svu ribu jezera
Vidi originalni članak

Pitala sam ga zašto je nije vratio u vodu, a on mi je pojasnio da je štuka inače veliki grabežljivac, pogotovo većih dimenzija. Oštećuju riblji fond, jedu puno mladih riba drugih vrsta. Rekla nam je to Ana Hromin, čitateljica 24sata koja je poslala fotografije ulovljene štuke. Snimila je ribiča Marijana Bolfa zvanog Zero u nedjelju u Mrzlim Vodicama, kraj Delnica. 

- Ulovio ju je oko 9.30. Kaže da ju je bilo teško izvući. Teška je 12, 5 kilograma a duga 1,1 metar - dodala je Ana. Ne zna što će ribič s njom učiniti jer je ulov uzbuđeno pokazivao znatiželjnicima pa Ana nije uspjela saznati sudbinu štuke. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ChILd_ReBoRn 03.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Senko666 03.11.2011.

    Ovome bi trebalo objasniti da je štetu napravio on i samo on a ne da je ta štuka štetočina, u ovoj priči ŠTETOČINA JE ON SAM, pogotovo to da se radi o rijetkom ulovu, o matici dalje bolj da ne pričam jer mogao bih svašta reći

  • kuca99 02.11.2011.

    dobar tek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare