To je to što me zanima!

Rijeka: Autom se zabio u bus i semafor, zaustavio ga je stup

Čitatelj koji jeprvi priskočio mladiću u pomoć kaže kako je vozaču pozlilo za vrijeme vožnje. Tresao se, a na usta mu je išla pjena, kaže svjedok prometne nesreće
Vidi originalni članak

Mladić (23) lakše se ozlijedio u nesreći u Ulici Franje Čandeka u Rijeci. On je oko 9.30 sati izgubio nadzor nad Renault Meganeom te udario u autobus, a zatim i u semafor. Zaustavio se udarivši zaštitni stupić na nogostupu kod pješačkog prijelaza.

Iz policije doznajemo kako okolnosti zbog kojih je vozač izgubio kontrolu još uvijek nisu utvrđene, no čitatelj koji se našao na mjestu nesreće i prvi priskočio mladiću u pomoć kaže kako je vozaču pozlilo za vrijeme vožnje.

- Dečko je vozio pedesetak metara ispred nas kada je najednom udario u bus, a potom i semafor. Nakon što se zaustavio priskočio sam mu pomoći. Sjedio je u autu i tresao se, a na ustima mu se pojavila pjena. Vidio sam i da je zadobio udarac u predjelu nosa. Nakon par sekundi se primirio, a onda opet počeo tresti i bacati po automobilu. Ubrzo je stigla Hitna te smo njima prepustili stvar u ruke i dečko je odvezen u KBC Sušak - prepričao je očevidac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • markus_1 01.02.2013.

    ako ima epilepsiju nebi smio voziti

  • markus_1 01.02.2013.

    šok od sudara a sa autom napravio pravi bilijar

  • tessa 10 19.01.2013.

    Živa glava, to je bitno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare