To je to što me zanima!

Aktiviralo se klizište: Riskiraju i voze po raspuknutoj cesti

Zbog obilne kiše koja je padala zadnjih dana, ponovno se aktiviralo klizište u Gornjoj Dubravi u Zagrebu. Od srijede je ulica Veliki Vrh zatvorena za sav promet
Vidi originalni članak

Cesta se otvorila u travnju prošle godine nekih pola metra, a sad, nakon ove obilne kiše, još dodatnih 30 do 40 centimetara u dubinu i 20 centimetara u stranu. Iz Zagrebačkih cesta više su nam puta obećavali da će problem riješiti, zadnji put u rujnu 2013., kad su rekli da će se klizište sto posto sanirati. Stalno se nešto spremaju, međutim, evo, dosad ništa. Sad se to toliko proširilo i prijeti da će oštetiti naše kuće - objašnjava Darko Čepek koji živi u susjedstvu i koji je u četvrtak ujutro fotografirao klizište u svom susjedstvu u ulici Veliki Vrh u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi.

Cesta je zatvorena za sav promet, kaže, ali pojedinim vozačima zaštitna plastična traka ne predstavlja nikakvu prepreku. 

- Jednostavno ju maknu i voze tom raspuklom cestom. Baš riskiraju. Treba to hitno riješiti prije nego nastane neka puno gora šteta - zaključuje.

Ako želite prijaviti klizište, možete to učiniti putem online obrasca na web stranici www.klizista-hr.com.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ッi シ 13.02.2014.

    to ti je ono svako bi to riješio da dobije nešto za sebe do tada dok netko ne pogine ili se nešto gadno desi. To se mora odmah riješiti zašto se placa vladi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare