To je to što me zanima!

Rotvajler prestravio kupače na obiteljskoj plaži u Sukošanu

Roditelji su trčali u more kako bi uzeli djecu i odveli ih na plažu. Brzo se ispraznila cijela plaža.Svi su bili u strahu, ali vlasnik nije mario. Plivao je i dozivao psa
Vidi originalni članak

Roditelji su trčali i vadili djecu iz mora. Svi su počeli bježati iz mora. Jedino žena u sedmom mjesecu trudnoće nije mogla tako brzo izaći. Zvala je čovjeka koji je sjedio na plaži da joj dođe pomoći i tek je tada uspjela izaći. Čovjeku koji je došao s opasnim psom nitko se nije usudio prići - prepričala je Jelena.

Rotvajler i njegov vlasnik došli su u nedjelju na plažu u Sukošan. Pas nije bio vezan, a njegov izgled preplašio je brojne kupače. Čitateljica koja je fotografirala plažu kaže da se radi o plaži na kojoj često borave obitelji jer je ulaz u more pristupačan.

- Vlasnik se bacio u more, počeo plivati i dozivati rotvajlera. Svi su pobjegli. I ja sam vlasnica psa, ali nikad ne bih dozvolila da se zbog mene isprazni cijela plaža. Ne ide tako. Psi i ljudi ne mogu se zajedno kupati. Svi smo bili prestravljeni. Bojim se takvih pasa, a vlasnik stalno dolazi na tu plažu i pas nikad nije vezan - objasnila je Jelena.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pucka_1 05.07.2012.

    psu nije mjesto na plaži i točka. na pagu se kažnjavaju vlasnici sa po 500 kuna koji dovedu svojeg psa na plažu

  • baracuda 05.07.2012.

    Ajme meni, ovom smeta pas, onom bager, nekom trećem djeca, pa glasni turisti, pa gejevi,e jesmo ludi narod! Meni smetaju svekar i svekrva, pa šta ću sad!

  • DC32 04.07.2012.

    Debili ostaju debili. Živio vlasnik i njegov ''opasan'' pas. Od vlasnika 2 rotvajlera već 11 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare