To je to što me zanima!

S parkirališta bolnice Škodom Fabijom sletio je na nogostup

Muškarac je u ponedjeljak ujutro parkirao auto na parkiralištu ispred šibenske bolnice. Nije se zaustavio na vrijeme, pa je sletio. Nasreću, nije se ozlijedio
Vidi originalni članak

Čovjek je rekao da mu je bilo slabo, pa je zato sletio autom na nos. Nije mu bilo lako, ali nasreću nije ozlijeđen, rekao nam je Darko Periša, čitatelj 24sata koji je u ponedjeljak oko 9 sati u Šibeniku snimio fotografiju. Naime, vozač je Škodom Fabijom parkirao na parkiralištu šibenske bolnice. Kako je parkiralište na višoj razini od prometnice, vozač je produžio i sletio prednjim dijelom na pločnik. Šibenska policija nije izlazila na teren, jer ih nitko nije pozvao. Osim toga, ova nezgoda nije prometna nesreća, pojasnili su. Fabiju su podigli djelatnici vučne službe Čače.

- Dogodi se ljudima da jednostavno prolete. Upozoravao sam odgovorne da na tom parkiralištu stave nekakve ograde, no nisu nikad poslušali. Dovezli smo i pauk. podigli Škodu pa je vratili na parkiralište - rekao nam je djelatnii vučne službe. Škoda je ostala u voznom stanju, pa se vozač njome mogao odvesti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Blackey 06.04.2011.

    ...a nije žena....

  • Samo_Ja_08 04.04.2011.

    a bisera... taj je čorav totalka

  • bojan8888 04.04.2011.

    braaaavo majmune coravi dobro da jos nisi nekog zgazio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare